thumbnail: null
thumbnail: null

"Bij de VDAB moet je de stoere niet uithangen"

De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs scheert hoge toppen met haar nummer 'Lacht nor mij'. Al is de vrouw achter de rapster, Charissa Parassiadis, een pak minder uitbundig. "Ik ben eigenlijk schizofreen."

mgeysmans

"Eerlijk? Ik ben wel een beetje een halve vent. Ik ben rad van tong en kan het goed uitleggen. Mannen vertonen ook haantjesgedrag als ze onder elkaar izjn. Wel ik ga daarin mee. Iedereen die zich hard voordoet, heeft vanbinnen een ontzettend zachte kant die hij wil beschermen. Ik ben ook zo. Liefde, pijn, kritiek, … het heeft allemaal een invloed op wie ik ben. Ik vind mezelf gezond schizofreen", aldus Charissa in TvFamilie.

"Door in de huid van Slongs te kruipen, ben ik rustiger geworden. Ik ben van nature een heel uitbundig iemand, maar soms past dat gewoon niet. Als je naar de VDAB gaat, dan moet je daar niet de stoere uithangen. Slongs is in feite het vuilgebekte deel van Charissa. Ze gaat er los over, maar het past bij haar. Charissa is veel meer zen. Charissa zou het niet goed aandurven om een podium op te kruipen en dialect te klappen. Charissa heeft dus een schizofreen kantje."

Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer