Heusdense amokmaker (22) opgepakt in Leuven

Een 22-jarige man uit Heusden-Zolder is vrijdagnacht in een café op de Oude Markt in Leuven door de portiers met enige moeite aan de deur gezet omdat hij in de zaak voor problemen zorgde.

tmas

De betrokkene bleef buiten moeilijk doen. Om een of andere reden waren zijn schoenen in het café blijven staan. Nadat hij zijn schoeisel had teruggekregen, droop hij af. Enige tijd later was dezelfde man betrokken bij een discussie aan café Houblon op het Margarethaplein waar enkele voorbijgangers het te bont maken in de hoop zand die daar op het terras van het café ligt ter gelegenheid van Marktrock.

De twintiger belandde tenslotte in de cel toen hij in de Parijsstraat een patrouille hinderde die vier jongeren,die drugs aan het roken waren, controleerden. De man werd verschillende keren aangemaand de plaats te verlaten, maar weigerde dit keer op keer. Tenslotte kwam het tot een schermutseling waarbij de dronken twintiger werd opgepakt en overgebracht naar het politiecommissariaat.

In het commissariaat werden enkele schaafwonden en een bloedneus die de man de voorbije uren opliep, verzorgd door een bijgeroepen dokter.

TB Archieffoto: de Leuvense Oude Markt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer