Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zakaria Bakkali: "Voetbal is voor mij een spel"

Zakaria Bakkali geniet met volle teugen van zijn doorbraak bij PSV. De 17-jarige aanvaller vertolkte zaterdag met drie prachtige doelpunten de hoofdrol tegen NEC (5-0). "Ik ben gewoon blij, volgens mij heb ik het goed gedaan. Het gaat snel met me, maar het is leuk om mee te maken", zei Bakkali in hakkelend Nederlands voor de tv-camera's.

tmas

De tiener uit Luik ontpopt zich in de eerste weken van het seizoen als dé verrassing bij het jeugdige PSV. Zo vertolkte hij een hoofdrol in de dubbele Champions League-confrontatie tegen Zulte Waregem en kreeg hij een oproeping voor de Rode Duivels.

"Voor mij is voetbal een spel. Iedereen zegt dat ik met twee benen op de grond moet blijven staan en dat doe ik ook. We hebben een goed team met veel jonge spelers, dat kan meedoen om de titel. Of ik blijf? Ja, ik speel dit jaar voor PSV."

Van zijn drie doelpunten tegen NEC vond Bakkali de laatste het mooiste. "Ik kapte een speler uit en schoot de bal in de lange hoek. Maar ik vond mijn eerste ook best mooi hoor."

Belga Foto PN

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer