thumbnail: null
thumbnail: null

"Den John was de man van mijn dromen, ik heb alles voor hem gedaan"

Astrid Bryans huwelijk lijkt niet meer dan een goed verzonnen verhaaltje te zijn, als je recente geruchten over ontrouw mag geloven. Maar volgens Astrid zelf was dat helemaal niet het geval. Zij ziet Den John nog altijd als haar enige grote liefde.

mgeysmans

"Ik blijf met een ongemakkelijk gevoel zitten als ik terugkijk op mijn huwelijk. Pas op, ik heb geen spijt van mijn huwelijk. Mijn huwelijksdag was een sprookje en ik heb zeven jaar lang echt in wonderland geleefd. John was ook de man van mijn dromen. Ik heb alles voor hem gedaan. Van mijn kant was het zeker echte liefde. De spelletjes die we speelden in onze tv-show, dat kwam recht uit het hart", aldus La Bryan in Story.

"Ik wist dat John veel vrouwen heeft gehad, maar hij was nooit eerder verloofd of getrouwd geweest. Door al zijn lovende woorden en zijn huwelijksaanzoek dacht ik: wauw, ik ben echt wel de vrouw van zijn leven. Misschien was ik te jong om beter te weten. Ik was amper 23, dan heb je nog niet zo veel levenservaring. Nu weet ik dat je een man niet kunt veranderen. Eens een player altijd een player."

Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer