Dessel wint van Heist, Hoogstraten en Geel onderuit

Zondag kwamen er nog vier Antwerpse tweedeklassers in actie. Dessel Sport versloeg KSK Heist met 1-0. Hoogstraten ging kansloos onderuit tegen Virton. De wedstrijd tussen Woluwe en Geel eindigde ten slotte op 2-1.

sboeynaems

Dessel Sport - KSK Heist 1 - 0

Dessel Sport trapte zondagnamiddag zijn seizoen op gang tegen KSK Heist. De wedstrijd in het Armand Melisstadion eindigde op 1-0. Het enige doelpunt kwam op naam van Omar Bennassar, deze zomer overgekomen van Antwerp.

Hoogstraten - Virton 0 - 3

Promovendus Hoogstraten begon het seizoen tegen Virton. Voor Hoogstraten was het meteen de eerste wedstrijd ooit in tweede klasse. De Luxemburgers bleken echter een maatje te groot voor Hoogstraten. Na negentig minuten stond er dan ook een 0-3 stand op het bord.

WS Woluwe - Geel 2-1

Verbroedering Geel begon met verlies aan het nieuwe seizoen. Op het veld van Woluwe gingen de Gelenaars met 2-1 de boot in. Geel kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Marijn Steurs. Woluwe zette de scheve situatie nog voor de rust recht met twee doelpunten van De Carvalho en Obin.

Lees ook: Dessel wint nipt van Heist

Op de tweede speeldag staat de derby Geel - Dessel Sport op het programma. Heist ontvangt titelkandidaat Antwerp. Westerlo gaat op bezoek bij Lommel United en Hoogstraten moet aan de bak op het veld van Eendracht Aalst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer