thumbnail: null
thumbnail: null

An Lemmens: "Hier word ik enorm kwaad van"

An Lemmens heeft een gouden hart als het op het verzorgen van haar diertjes aankomt, maar soms kan dat dierenhart ook gebroken worden.

mgeysmans

Sinds een tijdje heeft An de Facebookpagina Pin Up Pup geopend, waarop ze met stijlvolle foto's hondjes uit het asiel onder de aandacht brengt en zo hoopt om een nieuw, geschikt baasje voor de hond te vinden. Bij iedere foto komt ook een grondige uitleg over het karakter en de geschiedenis van de hond. Daarnaast vond An ook enkele gedragstherapeuten die gratis advies willen geven na de adoptie van zo'n hondje uit het asiel. En toch gaat het soms mis. Zo werd Bobo, een Franse Bulldog, na een paar dagen alweer naar het asiel teruggebracht. An kon haar teleurstelling niet onder stoelen of banken steken. "Hier word ik enorm kwaad en triest van. Bobo werd afgelopen week geadopteerd maar na enkele dagen teruggebracht omdat hij niet zindelijk was. Een hond die in een asiel heeft gewoond, is vaak de kluts kwijt. Het béétje moeite dat je erin moet steken om een hond te begeleiden in het zindelijk worden, is wel het minste wat je kan doen als je een hond adopteert. Ik verkondig het overal, maar kan er blijkbaar niet genoeg op wijzen: als je geen verantwoordelijk baasje kan zijn die tijd, geld , liefde en moeite heeft voor zijn dier: HAAL ER DAN GEEN IN HUIS! Niet uit een winkel, niet bij een fokker, en niet uit het asiel! Een onzindelijke hond die niet eens de KANS heeft gekregen om zindelijk te worden voor een tweede keer in het asiel dumpen is gewoon verschrikkelijk. Hopelijk wordt Bobo niet nog eens in de steek gelaten", zo staat op Ans Facebookpagina te lezen.

Haar boze uitval bleek succes te hebben. Enkele dagen geleden vond Bobo een nieuw nestje "bij mensen die hem met veel geduld wegwijs zullen maken in zijn nieuwe situatie. Dat is pas goed nieuws."

Neem een kijkje op Ans Facebookpagina rondom asielhondjes: https://www.facebook.com/#!/pinuppuppinuppup

An Lemmens: "Mijn liefste man, bedankt om me zo onvoorwaardelijk te steunen"

An Lemmens: "Ik ben soms bang voor mijn eigen emoties"

"An Lemmens is sociaal gestoord"

An Lemmens: "Ik werd uitgemaakt voor dik zwijn en vet varken"

An Lemmens scheldt journalist uit: "A**hole"

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer