'De Slimste Mens ter Wereld' krijgt nieuwe juryleden

Print
'De Slimste Mens ter Wereld' krijgt nieuwe juryleden

'De Slimste Mens ter Wereld' krijgt nieuwe juryleden

De populaire TV-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld' start in september aan zijn tiende reguliere seizoen. Voor die gelegenheid krijgt het programma drie vaste juryleden, die afwisselend zullen aantreden.

Comedian Philippe Geubels blijft op post als jurylid. Vorig seizoen was hij al de vaste waarde binnen de jury. Naast hem zat toen telkens een gastjurylid. Dit concept blijft behouden, met die uitzondering dat ook Philippe Geubels afwisseling krijgt van twee andere vaste juryleden, met name Bruno Vanden Broecke en Lieven Scheire. Vanden Broecke is onder meer bekend van zijn rol als Sammy Tanghe in 'Het Eiland' en voor zijn werk in het bekroonde sketchprogramma 'Wat Als?'. Lieven Scheire maakte eerder furore als lid van Neveneffecten en als presentator van het panelprogramma 'Scheire en de Schepping'.

Onder meer Astrid Bryan, Jan Hoet, Wouter Deprez, Johan Boskamp, Jonas Geirnaert, Jani Kazaltzis, Guga Baul, Piet Huysentruyt, Frank Focketyn, Clara Cleymans, Natalia en Bart Cannaerts zullen opdraven als gastjurylid.De uitzendingen zijn vanaf september te zien op VIER.