Patrick Janssens in bestuur van Beerschot Wilrijk

Patrick Janssens gaat in het bestuur van KFCO Beerschot Wilrijk zitten. Dat is hem gevraagd door het Beerschot Collectief. Dat is een groep van Beerschotsupporters die sinds het faillissement van de club mee de touwtjes in handen heeft genomen.

jrosquin

"Ik wil ermee voor zorgen dat de club over een aantal jaren staat waar ze thuishoort. En dat is zo hoog mogelijk. De supporters hebben mij gevraagd om mijn kennis ter beschikking te stellen van de club en dat wil ik graag doen", zegt de oud-burgemeester van Antwerpen.

"Als supporter ken ik de traditie en geschiedenis van Beerschot zeer goed. En ook met KFCO Wilrijk ben ik vertrouwd. Mijn twee zonen hebben er nog gevoetbald. Ik wil ermee voor zorgen dat we van die twee tradities iets moois kunnen maken. Dat betekent onder meer dat de club een structuur zal moeten uitbouwen die het niveau van een eerste provincialer. En dat zijn dingen waar ik ervaring mee heb. Maar het is niet de bedoeling om de eerste viool te gaan spelen. Ik stel mijn kennis ter beschikking", besluit Patrick Janssens.

PVDP

Foto: Belga