Manager Astrid Bryan ontkent overspel

Print
Manager Astrid Bryan ontkent overspel

Manager Astrid Bryan ontkent overspel

Sinds de scheiding van Astrid Bryan exact een week geleden bekend raakte, doen allerlei speculaties over overspel de ronde. Dany Peleman, de manager van de Antwerpse Hollwyoodvrouw noemt die "hilarisch". "Er is géén andere man of vrouw in het spel en daar blijf ik bij", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik lach me rot om wat er allemaal wordt verteld, maar voor de betrokkenen zijn al die loze beweringen allerminst prettig. Ik slaap natuurlijk niet bij mijn opdrachtgever maar voor zover ik weet, heeft Astrid geen ander."

Lookalike

In Story staat te lezen dat Astrid Bryan een relatie zou hebben met een 34-jarige Nederlander die in Antwerpen een restaurant uitbaat, maar ook in zijn zaak gelooft niemand die geruchten. "Het enige wat ik kan vertellen is dat hij al vijf jaar een vriendin heeft en dat is zeker niet Astrid Bryan", vertelt een medewerker in de krant.

Daarnaast wordt de diva ook gekoppeld aan een reclameregisseur en enkele flirts in het Antwerpse nachtleven.

Het weekblad linkt "den John' dan weer aan prostituees en zelfs aan een lookalike van zijn vrouw.

En Astrid Bryan zelf? Noch zij noch haar ex-man reageren op de geruchten. Astrid en haar broer "de Lau" zijn momenteel druk in de weer met de opnames voor het vijfde seizoen van Astrid in Wonderland.

Archieffoto PN