Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vrouwen die werden vastgehouden in Cleveland spreken dank uit (video)

Amanda Berry, Gina DeJesus en Michelle Knight, de vrouwen die enkele jaren werden vastgehouden in het Amerikaanse Cleveland (Ohio) door Ariel Castro hebben samen de openbaarheid opgezocht via videoboodschappen. Daarin bedanken ze, elk afzonderlijk, iedereen die hen gesteund heeft in moeilijke tijden.

jrosquin

"Ik wil zeggen hoe blij ik ben om terug thuis te zijn bij mijn familie", zegt een zichtbaar gelukkige Amanda Berry. "Iedereen die er was om ons te steunen is een zegen geweest."

De jarenlange opsluiting heeft Berry duidelijk niet klein gekregen. "Ik word elke dag sterker en het heeft me enorm geholpen om mijn privacy terug te hebben. Ik vraag dat iedereen onze privacy respecteert en ons de tijd geeft om terug een normaal leven te leiden."

God

Gina DeJesus werd bijgestaan door haar ouders Felix DeJesus en Nancy Ruiz. Zij danken het financiële steunfonds, maar ook hun gemeenschap en voornamelijk hun buren. "Ieder die een geliefde heeft die vermist is, reken op uw buren. Heb geen schrik om hulp te vragen", geeft Ruiz als advies mee.

Ook Michelle Knight benadrukt dat ze het goed stelt en het gebeuren haar niet kapot heeft gemaakt. "Ik ben door een hel gegaan, maar ben sterk genoeg om er met een lach op mijn gezicht uit te wandelen." Ze bedankt vooral God voor zijn hulp en denkt dat het nu haar lot is om anderen die in eenzelfde situatie zitten te helpen."

Bekijk de getuigenissen:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer