Celebs

"Prinses Astrid praat amper met Filip en Laurent"

Print

Prinses Astrid praat amper met Filip en Laurent

Prinses Astrid maakte bij de troonswisseling op 21 juli een sombere indruk. Volgens royaltywatcher Kathy Pauwels is dat vooral te wijten aan de slechte relatie die ze met haar broers heeft.

Op de nationale feestdag deed koning Albert troonsafstand en legde Filip de eed af als koning. Tijdens de gebeurtenissen leek de anders goedlachse prinses Astrid allesbehalve blij. Volgens Pauwels had ze geen enkele reden om blij te zijn. "Astrid heeft een hechte band met haar ouders. Het spreekt vanzelf dat de troonsafstand van haar vader haar verdriet heeft gedaan", klinkt het in Dag Allemaal.

De prinses heeft ook allesbehalve een goede band met haar broers. Zij zouden amper met elkaar praten. Met prins Laurent kwam het na het nieuwjaarsconcert al tot een aanvaring. Ook met koning Filip heeft ze geen hechte band. Haar broer zou jaloers zijn op haar populariteit en dat heeft volgens Pauwels een normale relatie altijd in de weg gestaan. Volgens het weekblad kon ze dan ook niet echt blij zijn voor haar broer toen die koning werd. "Het was géén feestdag voor Astrid", aldus Pauwels.

Mathilde

Photo News

Niet te missen