thumbnail: null
thumbnail: null

Manager Kelly Pfaff: "Ze zal nooit een zangeres worden"

Het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek, dat zieke en gewonde dieren opvangt, heeft deze week een niet alledaags bezoek gekregen. Kelly Pfaff kwam er de videoclip van haar nieuwe plaat 'Control' opnemen, die in augustus wordt gelanceerd.

mgeysmans

"We zijn het Natuurhulpcentrum ontzettend dankbaar dat we Kelly's nieuwe videoclip hier mogen opnemen. We vinden dit fantastisch", vertelt Filip Perdu, de manager van Kelly Pfaff. "Dieren zullen er niet figureren in de clip, vooral de omgeving gebruiken we als decor." Later op de dag vertrok de hele opnamestoet naar het vliegveld van Zwartberg in Genk.

Nadat de eerste plaat 'I'll Show You Love' van Kelly goed ontvangen werd door het publiek, vond ze het nu tijd voor een nieuwe plaat. "'Control' gaat over het voortdurende gevecht met je geweten", zegt Filip. "Kelly zal nooit een zangeres worden, dus de zanglijnen worden ditmaal verzorgd door Alexia Waku, de achtergrondzangeres van onder andere Axelle Red."

Ook de Neerpeltse dj Wes. D. werkte weer mee aan het nieuwe project. "Zij hebben dagen samengezeten om alles tot in de puntjes in orde te brengen. Het resultaat mag je binnenkort verwachten."

SVS / HBvL / Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer