Luc Nilis speelt afscheidswedstrijd Mark Van Bommel

Print

Luc Nilis speelt afscheidswedstrijd Mark Van Bommel

Voormalig Rode Duivel Luc Nilis zal van de partij zijn op de afscheidswedstrijd van Mark Van Bommel. Dat staat dinsdag te lezen op de website van PSV, de voormalige club van beide ex-voetballers.

De afscheidswedstrijd van Van Bommel wordt op vrijdag 19 juli gespeeld. Het 'Team Bommel' neemt het in het PSV-stadion op tegen de selectie van PSV. De ploeg van Van Bommel zal onder leiding staan van oud-bondscoach Bert van Marwijk, de schoonvader van de voetballer. Eerder maakte Van Bommel de doelmannen van zijn team bekend. Dat zijn Ronald Waterreus, Heurelho da Silva Gomes en Patrick Lodewijks. Ex-PSV-spelers Wilfred Bouma, Arnold Bruggink, John de Jong, Johann Vogel, Mateja Kezman en Nilis zullen ook van de partij zijn. Vanuit het Nederlands elftal hebben Giovanni van Bronckhorst, Roy Makaay (tevens ex-Bayern München) en Jaap Stam hun deelname al toegezegd.

De voormalige topspits van Anderlecht speelde van 1994 tot 2000 in Eindhoven en was er een van de absolute smaakmakers. Van Bommel stond tussen '99 en 2005 en nadien van 2012 tot 2013 onder contract bij PSV. Op het eind van afgelopen seizoen hing hij zijn voetbalschoenen aan de haak.

Foto Belga, Photo News