Mode

Exclusieve preview: Primark onthult zijn wintercollectie

Print

Exclusieve preview: Primark onthult zijn wintercollectie

Fashionista's zijn verzot op Primark omwille van het budgetvriendelijke karakter van de kledij. Dat ze daarenboven ook nog eens pal op de nieuwste trends zitten is mooi meegenomen. Wat je deze herfst en winter mag verwachten van de keten? Wij weten het al!

Primark onthult deze zomer reeds enkele kiekjes van hun nieuwste collectie, en wij mogen ze in avant première alvast aan jullie tonen. Opvallende trend binnen Primark blijken de oversized juwelen te zijn. Ga dit najaar dus zeker voor grote ringen, immense kettingen en opvallende armbanden. Naast al die chunky sieraden passen ook visnetstofjes, basisstukken die qua design uitblinken in soberheid maar knallen door de fluokleurtjes, stoere motorboots en bomberjackets gecombineerd met geklede broeken en schoenen. We kunnen bijna niet meer wachten tot het winter is!

Informatie bij de foto's:

Foto met bomberjacket en geklede broek:

Ensemble ligt in de winkels vanaf augustus. Voor het jasje tel je 31 euro neer, de blouse heb je voor 13 euro, de trui voor 17 euro, net als de broek. De halsketting kost je 6 euro, de schoenen heb je al voor 18 euro.

Foto met roze jas:

Het ensemble ligt in de winkel vanaf juli. Voor het jasje tel je 31 euro neer, de trui kost je 10 euro, de rok 17, de kousen 2 euro, de laarsjes 24 euro en de halsketting 6 euro.

Foto met de oversized juwelen:

Het ensemble ligt vanaf juli in de winkel. Voor het truitje tel je 10 euro neer, het shirt kost je 8 euro. Voor de halsketting tel je 10 euro neer en de ring kost je 5 euro.

Beelden: www.primark.be

Niet te missen