Celebs

Gerechtelijk onderzoek: "Véronique De Kock moet bewijzen dat ze geschikte moeder is"

Print

Gerechtelijk onderzoek: Véronique De Kock moet bewijzen dat ze geschikte moeder is

Véronique De Kock haar ellende lijkt nog niet voorbij te zijn. Nadat ze een tijdje geleden splitte van de vader van haar eerste zoon Sébastien, dreigt het gevecht om de verblijfsregeling nu uit te draaien op een nachtmerrie. Een justitie-assistent gaat nu nagaan of Véronique De Kock wel een geschikte moeder is.

Nochtans was het Véronique zelf die de hele zaak in gang had getrokken. Zij besloot een zaak in te spannen om het hoederecht over haar zoon te krijgen, zo beweert Dag Allemaal. Momenteel verblijft Sébastien nog om de week bij zijn moeder, maar dat wil Véronique nu definitief veranderd zien. Omdat beide ouders maar niet tot een verzoening kunnen komen stelde de jeugdrechter nu een sociaal onderzoek in.

"Daarbij wordt naar alles gekeken. Er wordt met de school gepraat, met de nieuwe partner, met de ouders zelf en met het kind in kwestie. Niet evident om mee te maken. Je wordt onderzocht op je capaciteiten als ouder. Maar het kan niet anders als je als ouder niet tot een akkoord kan komen."

Lees ook:
"Véronique De Kock is topjob kwijt"
Véronique De Kock: "Bevalling gevolgd met een spiegeltje"
Véronique De Kock krijgt kraamvisite van ex

Photo News

Niet te missen