Food

Vrouw Sergio Herman start eigen kookblog

Print

Vrouw Sergio Herman start eigen kookblog

Ellemieke Vermolen is beter bekend als de vrouw van Sergio Herman, maar wat velen niet weten is dat Ellemieke zelf ook een verborgen keukenprinses is. Zo verleidde ze Sergio zes jaar geleden met een zelfgemaakte pasta vongole en zorgt ze er jaren later nog steeds voor dat er iedere avond eten op tafel komt voor haarzelf, haar man en hun twee kinderen. Stof genoeg om een eigen kookblog te beginnen dus.

Al moet je niet denken dat die blog even culinair hoogstaand is als Sergio's gerechten. "De recepten zijn lekker, gezond, gemakkelijk en snel. Gezond, want dat ben ik altijd al geweest. Als model moest ik erop letten dat ik dun bleef, al kan ik gerust af en toe een zak chips leegeten. En snelle recepten, want met zo'n stelletje kinderen in huis heb je niet veel tijd. Iedereen denkt dat wij thuis een viergangenmenu eten, maar Sergio kookt bijna nooit. We eten altijd tussen zes en halfzeven. Dan praten we onze dag door, al is dat met twee schreeuwerige kinderen aan tafel soms moeilijk", aldus Ellemieke in Het Nieuwsblad.

Op haar blog, te vinden op www.ellemiekevermolen.com, staan vooral recepten die kinderen graag eten. En er zijn ook een pak tips te vinden om kinderen nieuwe smaken en groenten te doen ontdekken.

Photo News

Niet te missen