Rechter wil onderzoek naar Paris Jackson na zelfmoordpoging

Print
Rechter wil onderzoek naar Paris Jackson na zelfmoordpoging

Rechter wil onderzoek naar Paris Jackson na zelfmoordpoging

Een rechter heeft een onderzoek gevraagd naar de gezondheidstoestand van Paris Jackson, de dochter van de 'King of Pop' Michael Jackson, na haar zelfmoordpoging woensdag. Dat meldt het magazine People.

Het onderzoek, dat in handen komt te liggen van rechter Mitchell Beckloff, zal gaan over "de gezondheid, de opvoeding en het welzijn" van het 15-jarige meisje. Ook zullen er 'aanbevelingen' voor de dochter van Michael Jackson worden gedaan.

Paris Jackson werd woensdag naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze geprobeerd had zichzelf van het leven te beroven. Sindsdien wordt het meisje, dat met zelfmoordgedachten rondliep en depressief is, in observatie gehouden.

Haar grootmoeder Katherine voert momenteel in Los Angeles een proces tegen AEG, de concertpromotor van Michael Jackson. Ze verwijt de organisatie dr. Conrad Murray te hebben aangenomen. De man werd in 2011 veroordeeld voor onopzettelijke doodslag die tot de dood van Jackson leidde. Paris werd gedagvaard als getuige in het proces dat maanden zal duren.

Belga

Foto's Photonews