Op- en afritten E314 worden komende week gerenoveerd

Print
Op- en afritten E314 worden komende week gerenoveerd

Op- en afritten E314 worden komende week gerenoveerd

Vanaf morgen zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een aantal op- en afritten renoveren op de E314 in Limburg. Om de hinder te beperken, worden de werkzaamheden 's avonds en 's nachts, tussen 20 en 5 uur, uitgevoerd. De planning is wel afhankelijk van het weer.

Een overzicht:

- Nacht van 10 op 11 juni
Oprit 32 Genk-Oost wordt gerenoveerd in de richting Nederland ter hoogte van de N744 Wiemesmeerstraat. De oprit wordt afgesloten. Het verkeer om omrijden via de nabijgelegen oprit ter hoogte van de N75 Europalaan.

Nacht van 11 op 12 juni
Op complex 33 in Maasmechelen wordt in de richting van Nederland de afrit komende van Genk vernieuwd. Automobilisten worden doorgestuurd naar de afrit in Stein, waar ze kunnen keren om vervolgens de afrit in Maasmechelen te nemen.

Nacht van 12 op 13 juni:
Op complex 31 Genk-Centrum worden de af- en de oprit komende allebei vernieuwd. Het verkeer dat de snelweg wil verlatenn wordt omgeleid via complex 32"Genk-Oost. Wie de snelweg wil oprijden kan dit via de nabijgelegen oprit voor het verkeer dat van Opglabbeek komt.

Nacht van 13 op 14 juni
In Opglabbeek wordt de oprit van complex 31, in de richting van Leuven, gerenoveerd. Het verkeer dat van Genk komt, moet de snelweg oprijden via de nabijgelegen oprit.

FiVr
Archieffoto


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio