Liverpool en Tottenham willen Chadli, PSG hengelt naar Witsel

Print
Liverpool en Tottenham willen Chadli, PSG hengelt naar Witsel

Liverpool en Tottenham willen Chadli, PSG hengelt naar Witsel

Nacer Chadli is grof wild op de transfermarkt. Nadat eerder Juventus, Borussia Dortmund en Ajax interesse toonden in de flankspeler van Twente, voegen nu ook Tottenham, Liverpool, Shakhtar Donetsk en Galatasaray zich bij dat lijstje. Axel Witsel staat dan weer in de belangstelling van de Franse kampioen Paris Saint-Germain.

Chadli’s zaakwaarnemer Daniel Evrard verklaarde in de Nederlandse krant De Telegraaf dat de linkspoot een voorkeur heeft voor de Premier League. “Ajax is een mooie club”, haalde Evrard aan. “Maar er zijn ook heel wat clubs uit de allergrootste competities die wat voor Nacer voelen. Ik denk niet dat Ajax daar dan financieel in kan mee gaan. Nacer is aangetrokken door het Engelse voetbal. Uit die hoek verwachten we nog wat. Eerst is er nog de belangrijke interland tegen Servië, maar daarna kan het snel gaan. Ik verwacht deze maand nog een beslissing over zijn toekomst.”

Axel Witsel, momenteel nog aan de slag bij Zenit Sint-Petersburg, kan dan weer rekenen op interesse van Paris Saint-Germain. “Transfergeruchten zijn er elke zomer", reageert hij. "Dat is niets nieuws. Daar zit ik helemaal niet mee in mijn hoofd. Eerst de Serviërs verslaan en dan op vakantie. Dat is alles wat me bezig houdt. Of Parijs een mooie stad is? Ja, dat wel.(grijnst)”

StJo
Foto Photo News