Gewapende overval op drie handelszaken in Heers

Print

Gewapende overval op drie handelszaken in Heers

Heers - Drie onbekende gewapende en gemaskerde mannen hebben donderdagnamiddag rond 14.30 uur drie handelszaken langs de Steenweg in Heers overvallen. Meubelwinkel De Prijzenklopper, de electrozaak Eldi en schoenen- en kledingwinkel Shoe Discount kregen het ongewenste bezoek van de overvallers. Het trio maakte cash geld buit in de Eldi en De Prijzenklopper. In de Shoe Discount moesten ze zonder buit afdruipen, zo maakten de lokale politie en het parket van Tongeren bekend.

De overvallers bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens, zoals automatische geweren. De zaakvoerder van de Eldi kreeg een stamp in zijn rug, terwijl hij onder schot gehouden werd. De persoon raakte lichtgewond.

De recherche van de lokale politiezone kanton Borgloon onderzoekt samen met de federale gerechtelijke politie van Tongeren de drie overvallen. De sociale dienst van de lokale politie zorgde voor de opvang van het winkelpersoneel. De drie overvallers zijn in een BMW met Belgische nummerplaat weggevlucht in de richting van Borgworm en Luik. Getuigen die meer informatie kunnen verschaffen over de feiten, de daders of het vluchtvoertuig, kunnen op het nummer 011-859930 de lokale politie contacteren.

Lees morgen alles over de overval in Het Belang van Limburg.

Bekijk hier de TVL-reportage:

Foto JCr

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio