Standard-fans: "Het wantrouwen in Duchâtelet is gegroeid"

Print
Standard-fans: "Het wantrouwen in Duchâtelet is gegroeid"

Standard-fans: Het wantrouwen in Duchâtelet is gegroeid

Roland Duchâtelet ligt weer onder vuur. Volgens Eddy Janssis van La Famille des Rouches, de overkoepelende supportersvereniging van Standard, is het wantrouwen van de fans tegenover de voorzitter de jongste dagen weer groter geworden.

“Vorige dinsdag hebben we nog vergaderd met Duchâtelet. Daar maakte hij bekend dat de prijzen van de abonnementen 10 procent duurder worden. Dat is al snel 30 euro meer voor een gemiddeld abonnement.”

Acties

“Terloops vroeg hij ook wat we van Rednic dachten. Wij stonden unaniem achter het aanblijven van Rednic. Enkele dagen later blijkt hij dan ook nog eens 20 miljoen uit de kas te hebben versluisd en zet hij Rednic aan de deur”, klinkt het verbaasd. “Wat voor zin heeft het dan nog met hem te praten? La Famille des Rouches vergadert vanavond over de nieuwe situatie die op Sclessin is ontstaan. Daarna zullen we zien welke acties er kunnen ondernomen worden. Discussiëren met Duchâtelet heeft weinig zin. Het wantrouwen tussen de fans en de voorzitter is nog gegroeid. Dat is geen goed signaal om aan de competitie te beginnen.”

LMa
Foto Belga