Vincent Kompany ontkent transfergeruchten

Print
Vincent Kompany ontkent transfergeruchten

Vincent Kompany ontkent transfergeruchten

Vincent Kompany, de kapitein van de Rode Duivels en Manchester City, heeft nogmaals ontkend dat hij volgend seizoen andere oorden opzoekt. De 27-jarige ex-speler van Anderlecht werd de voorbije weken meermaals aan onder meer FC Barcelona en Monaco gelinkt, maar denkt er niet aan City de rug toe te keren.

"Speculaties en vragen over volgend seizoen... Ik ga nergens naartoe. Ik hou ervan om voor City te spelen en ik ben er nog niet klaar", twitterde Kompany zaterdagavond.

De verdediger, die nog een meerjarig contract heeft bij de Engelse vicekampioen, speelde zaterdag in New York nog een oefenduel tegen Chelsea (5-3 winst) en trekt nu mee op stage met de nationale ploeg, die woensdag in Cleveland een oefeninterland tegen de Verenigde Staten afwerkt. Die partij geldt als voorbereiding op de belangrijke WK-kwalificatie-interland van vrijdag 7 juni in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion tegen Servië.

Kompany feliciteerde op Twitter overigens ook zijn collega-Rode Duivel Daniel Van Buyten en zijn ex-ploegmaat Jérôme Boateng met de eindzege in de Champions League ("massive, massive congrats..."). Bayern München haalde het zaterdagavond op Wembley met 2-1 van Borussia Dortmund.

Belga

Archieffoto Reuters