Chevalier trekt naar KV Kortrijk

Print
Chevalier trekt naar KV Kortrijk

Chevalier trekt naar KV Kortrijk

KV Kortrijk heeft zich voor volgend seizoen met de Franse spits Teddy Chevalier versterkt. Dat meldde de West-Vlaamse eersteklasser dinsdag op zijn website. Chevalier zat zonder ploeg sinds zijn contract bij het Nederlandse RKC Waalwijk ontbonden werd. In Kortrijk tekende hij voor drie seizoenen.

De 25-jarige Chevalier speelde in ons land van 2009 tot 2012 al voor Zulte Waregem. Dit seizoen scoorde hij elf keer in twintig wedstrijden voor RKC, maar na nieuwjaar kwam hij er door een dispuut met trainer Erwin Koeman niet meer in actie.

Mitrovic naar Benfica

Kortrijk bebestigde ook de transfer van Stefan Mitrovic naar Benfica Lissabon. De Servische verdediger, woensdag 23 geworden, kwam afgelopen zomer over van het Tsjechische Metalac. Hij tekende voor drie seizoenen, maar bleef er dus slechts één.

"We doen enerzijds een goede zaak met deze transfer en anderzijds gunnen we Mitrovic ook de kans om zich sportief en financieel te verbeteren", verklaarde Kortrijk. "Als club zijn we trots dat we opnieuw een speler kunnen lanceren naar de Europese top."

Belga
Archieffoto