Regenweer doet WTA Brussel in het water lopen

Print
Regenweer doet WTA Brussel in het water lopen

Regenweer doet WTA Brussel in het water lopen

De wedstrijden van Kirsten Flipkens (WTA-21), Yanina Wickmayer (WTA-41) en Alison Van Uytvanck (WTA-163) zijn vanwege het regenweer verplaatst naar woensdag. Dat liet de organisatie van het WTA-graveltornooi van Brussel dinsdag weten. Normaliter moest het Belgische trio dinsdag, op de tweede dag van het Brusselse tornooi, aan de bak.

Tot nog toe was de organisatie van het WTA-toernooi van Brussel relatief gespaard gebleven van het regenweer. Al sinds de kwalificaties zaterdag, en ook voor de eerste wedstrijden van de hoofdtabel maandag. De wedstrijden waren wat later gestart omdat de gravelterreinen klaargemaakt moesten worden en sommige kwalificaties moesten naar de zaal verhuisd worden, maar al bij al viel het goed mee.

Dinsdag was het daarentegen huilen met de pet op. De regen viel met bakken uit de lucht, waardoor de organisatie zijn programma moest herzien. De weersvoorspellingen zien er ook niet goed uit voor de rest van de week. Daarom is in samenspraak met de WTA besloten dat de wedstrijden vanaf woensdag naar een indoorlocatie verplaatst kunnen worden.

Er staan nog vier wedstrijden op het programma voor dinsdag, maar het is helemaal niet zeker of die wel door zullen gaan.

Lees ook: Top 20 wacht op Kirsten Flipkens

Foto Photo News