Celebs

Ann Van Elsen: "Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen"

Print

Ann Van Elsen: Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen

"Wanneer je diep in de put zit na een liefdesbreuk, moet je alles gewoon veel tijd geven. Dat heb ik ook gedaan", zegt Ann Van Elsen. "In het begin ging alles heel traag, maar op den duur was ik het zo gewend om te zeggen: `Nee het gaat niet'. Tot ik plots besefte: Hola Ann, dat gaat hier wel, hé meisje."

"Mijn oma heeft me altijd gezegd: 'Zorg dat je op je eigen benen kunt staan.' Dan moet je niet om foute redenen in een relatie blijven steken", aldus Van Elsen in Story. "Langs de andere kant is het uiteraard ook zo dat er vandaag niet meer gevochten wordt voor een relatie. De ouders van mijn mama hebben mij toen ook gezegd : `Denk jij nu echt dat er bij ons niets is gebeurd?' Zij zijn er wél voor gegaan, en ik heb altijd liefde bij hen gevoeld."

Ann kan bepaalde dingen nu makkelijker loslaten. "Niets 'moet' nog. Rustig wakker worden, ontbijten, mijn dochter naar school brengen… Alles op het gemak. Ik probeer nu de momenten zelf te pakken en stel veel minder uit. Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen: mijn huwelijk is spaak gelopen. Maar Gunter en ik schieten nog heel goed met elkaar op, we zien elkaar elke dag. Dus vanaf nu kan alles alleen maar beter gaan."

Lees ook: Van Elsen al opnieuw verliefd
Ann Van Elsen: "Gunter heeft ons verlaten"
Ann na het bedrog: "We gaan in relatietherapie"
"Ann Van Elsen zat een uur in haar auto te huilen"
"Ann Van Elsen viel met haar poep recht in de frietketel"

Fotoalbum: Ann Van Elsen in 100 foto'sAnn Van Elsen

Photo News

Niet te missen