Celebs

Hanne Troonbeeckx: "Ik moest weer bij mijn ouders gaan wonen"

Print

Hanne Troonbeeckx: Ik moest weer bij mijn ouders gaan wonen

"Ik ben een echte 'emo-kip'. Vooral mijn vrienden en familie hebben een grote impact op mij. Als ik besef wat voor een fijne vriendenkring ik heb, kan ik daar toch wel emotioneel op reageren", zegt Hanne Troonbeeckx.

De 35-jarige tv-presentatrice is nu acht maanden samen met Juri Deroye, de uitbater van eetcafé Sjiek in Zonhoven. "Vroeger had ik een uitgesproken toekomstbeeld over mijn trouwfeest en kindjes, maar dat hoeft even allemaal niet meer", klinkt het in Story. "Ik laat alles op me afkomen. Ik heb ook nul routine in mijn leven. De enige routine die ik heb is dat ik iedere avond bij dezelfde schat thuiskom." (lacht)

"Ik besef de laatste tijd heel vaak dat ik verdomme gelukkig ben. Ik heb een periode terug bij mijn ouders gewoond en dat was wel confronterend. Ik moest opnieuw beginnen om mijn geluk op te bouwen. Maar sindsdien is het heel snel omhoog gegaan. Mijn droom was altijd huisje-boompje-beestje. En toen ik dat had, liep het fout. Veel verdriet en pijn, maar het is geklasseerd. Been there, done that. En nu gaat alles veel gemakkelijker."

Lees ook: Hanne Troonbeeckx is over Koen Buyse
Koen zingt over breuk met Hanne Troonbeeckx
Hanne Troonbeeckx promoot dieetvoeding
Moeder van Hanne vecht tegen kanker

Photo News

Niet te missen