Celebs

Gestoorde aanbidder ramt Ilse De Meulemeester en zoontje Conrad (11)

Print

Gestoorde aanbidder ramt Ilse De Meulemeester en zoontje Conrad (11)

Ex-Miss België Ilse De Meulemeester (41) is tot twee keer toe opzettelijk aangereden door een mannelijke fan. Ilse liep een whiplash op en Conrad hield er een ontwrichte knie aan over.

Ilse en haar zoontje Conrad vertrokken met de auto bij haar interieurzaak in Antwerpen. Een man botste toen tegen hen en pleegde vluchtmisdrijf. De Meulemeester en haar zoontje konden niet meteen uit hun auto stappen omdat het portier klem zat. Even later daagde de aanrijder opnieuw op om haar auto nog eens te rammen.

De man is geen onbekende voor De Meulemeester. Een jaar geleden ontmoette Ilse de kerel op de luxebeurs Eccentric. Hij stelde zichzelf toen voor als bewonderaar van De Meulemeester en kocht prompt een duur juweel voor haar dat zij aanvaardde. Later daagde hij op in Ilses interieurzaak en gaf hij haar opdracht zijn woning op te frissen. De Meulemeester bezocht zijn huis om foto's te maken en deed een voorstudie maar aangezien de klant zich opdringerig begon te gedragen, verbrak ze het contact en verwees ze hem door naar een andere firma. Daarna ramde hij haar auto.

"Ilse had in het verleden af te rekenen met stalkers maar dit was een extreem geval van agressie", vertelt haar broer Luc in Dag Allemaal. "Ze troost zich met de gedachte dat die man is opgepakt en dat hem een contactverbod is opgelegd. Hij mag niet meer in haar buurt komen."

Photo News

Niet te missen