vzw Stijn danst in stromende regen voor wereldrecord rolstoeldansen

Print

vzw Stijn danst in stromende regen voor wereldrecord rolstoeldansen

Leopoldsburg -

Ingestuurd door Heidi Samec

Al de mensen van VZW Stijn dansten op 17 mei op de legerbasis van Leopoldsburg in de stromende regen voor het Guinnes Book of Records. Ze wilden het wereldrecord rolstoeldansen verbeteren en zijn daar zeker in geslaagd.

Alles geven, niemand die dit wou missen, zelfs de soldaten van de legerbasis stonden vol verwondering te kijken naar zoveel teamspirit en enthousiasme van de 700 mensen met een beperking in een rolstoel en hun begeleiders. Zelfs peter Regi Penxten was onder de indruk van die enorme mensenmassa toen ze begonnen te shaken op zijn nummer "I wanne be a star" en of ze dat waren gewoon een kippenvelmoment!
Samen met hem op het podium stonden de rolstoeldansers van Toekomst Lommel en gingen ze uit de bol met Samec Heidi (Houthalen) en Greet Bervoets (Lommel) die de volledige menigte in één keer rechtreeks naar het wereldrecord coachten!
Een mooi voorbeeld van een geweldige samenwerking en een dikke proficiat voor alle deelnemers. Peeters Klaartje (Houthalen) deed een vreugdedansje met Regi!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio