1.5 miljoen euro voor penthouse met zicht op kanaalkom

Print
1.5 miljoen euro voor penthouse met zicht op kanaalkom

1.5 miljoen euro voor penthouse met zicht op kanaalkom

Hasselt - Een penthouse van 1.250.000 euro aan de Hasseltse kanaalkom, dat biedt de Group Onclin sinds gisteren te koop aan in het bouwproject Stadshaven. Duur in tijden van crisis, maar niet het allerduurste, want aan de overkant verkoopt Kolmont woonprojecten een penthouse voor maar liefst 1.450.000 euro (foto). “En van de zeven penthouses en luxe-appartementen die we aanbieden, zijn er al vijf verkocht”, luidt het.

Voor het bedrag van 1.450.000 euro krijgt de eigenaar 266 vierkante meter bewoonbare oppervlakte, een terras van 183 vierkante meter en een zwembad van waaruit je zicht hebt op de kanaalkom van Hasselt. "Het zijn vooral artsen, juristen, bedrijfsleiders en topsporters, al dan niet aan het einde van hun carrière, die naar de flats informeren en ze ook kopen", zegt Michel Verhoeven van Kolmont woonprojecten.

"We merken dat er interesse is, zeker nu mensen kunnen inschrijven. De duurste en mooiste appartementen gaan het eerst de deur uit, al moet er over 1,25 miljoen toch wat langer nagedacht worden,” aldus Philippe Onclin van Group Onclin. Onclin maakt zich niettemin sterk dat het zal lukken. “De ligging en de uitrusting van de flat zijn uniek."

Lees er vandaag meer over in Het Belang van Limburg.

Dirk Jacobs

Foto Kolmont


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio