Zwangere Kim Kardashian begaat zoveelste modeblunder

Print

Zwangere Kim Kardashian begaat zoveelste modeblunder

Kim Kardashian, de bekende Amerikaanse realityster en wederhelft van rapper Kanye West, heeft sinds ze zwanger regelmatig moeite om zich te kleden naar haar veranderend figuur. Na de 'gordijnjurk' tijdens het MET Gala in New York, werd ze gesignaleerd met extreem gezwollen voeten in veel te krappe plastic schoentjes.

Kim Kardashian, die in juli moet bevallen, blijft ondanks haar zwangerschap zweren bij spannende jurkjes en torenhoge killer heels. Toen ze donderdag in Los Angeles gefilmd werd voor haar realityreeks 'Keeping up with the Kardashians', leek het alsof ze haar gezwollen voeten met veel moeite in haar schoenen had gekregen. Haar enkels waren helemaal ingesnoerd en het vel puilde als het ware over de plastic lintjes.

Intussen raakte bekend dat de toekomstige papa Kanye zijn vaderlijke plicht al na enkele maanden van zich af zal schuiven. Hij zou in de herfst van dit jaar willen beginnen aan een nieuwe wereldtournee, wat betekent dat Kim K. even alleen voor de opvoeding zal instaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

EVr

Foto's AFP en Photonews