Celebs

"Véronique De Kock is topjob kwijt"

Print

Véronique De Kock is topjob kwijt

Véronique De Kock is nog maar net bevallen van haar zoontje Maximilien, maar de vrouw hunkert stilaan toch al opnieuw naar haar oude jobs. Al zal dat er deze keer eentje minder zijn: op Eccentric moest Véronique namelijk niet meer verschijnen voor automerk Mercedes Benz.

Jarenlang was Véronique De Kock het uithangbord van het automerk op de luxebeurs. Maar dit jaar besloot Mercedes om niet meer deel te nemen aan Eccentric, en dus bleek er voor Véronique plots ook geen plaats meer. "We zijn in goede verstandhouding uit elkaar gegaan met Eccentric. Véronique werd niet door ons betaald, maar door de beurs zelf. We hebben geen idee hoeveel geld ze nu misloopt", vertelt Mercedes aan TvFamilie.

Bij Eccentric zelf blijven ze op de oppervlakte. "We hadden Véronique wel uitgenodigd, maar ze zit momenteel in het buitenland en liet ons weten dat het voor haar sowieso niet zou lukken. Ze heeft het druk met de voorbereidingen van Sébastiens' communiefeest en met het doopfeest van haar pasgeboren baby'tje Maximilien. Maar Véronique is nog steeds bevriend met de organisatie. We zijn bovendien fier dat zo'n klassedame ons gezicht was. Ze heeft dat goed gedaan en wij zijn trots op haar."

Lees ook:
Véronique De Kock: "Ontslaggeruchten zijn onzin"
Véronique: "Zo verliefd op mijn nieuwe ster"
De Kock krijgt kraamvisite van ex

Photo News

Niet te missen