Boze Beyoncé-fans: "Tien uur gewacht voor niks"

Print

Boze Beyoncé-fans: Tien uur gewacht voor niks

Uitgedroogd? Dat ze dan drinkt!" De ontgoochelde Beyoncé-fans aan het Sportpaleis dinsdag geloofden weinig van de officiële uitleg. Sommigen stonden al van 6.30u 's morgens in de rij.

Beyoncé schrijft briefje voor Belgische fans
Optreden Beyoncé geannuleerd

Geen hysterische huiltaferelen, maar behoorlijk wat boosheid dinsdag aan het Sportpaleis. Julie (25), Wesley (16) en Victor (19) komen helemaal uit Andenne en Charleroi. Ze betaalden 150 euro voor hun ticket op eBay. Wesley spijbelde zelfs speciaal op school. Om 6 30u 's morgens stonden ze als eersten aan het Sportpaleis, voor de beste plaatsen.

"Tien uur hebben we hier gewacht. We zagen hoe de souvenirstand werd opgesteld en hoe het geluid werd getest. En dan volgt plots het bericht dat het concert afgelast wordt door uitdroging en oververmoeidheid van Beyoncé. Waarom vertelt ze de waarheid niet tegen haar fans en zegt ze niet rechtuit dat ze zwanger is? Ik ben colèrig", zegt Julie op haar Frans.

Wesley houdt het meest van de ballades van Beyoncé. "Van mij had ze best de hele avond zachtjes mogen zingen, als ze buikpijn heeft."Elke (19), Karen (19), Linde (19) en Caroline (20) uit Mechelen reden twee keer voor niks naar Antwerpen. "Met het versturen van de tickets was er ook al iets misgelopen, zodat we gisteren speciaal naar Antwerpen moesten komen om onze tickets op te halen."

Caroline, superfan, zou al aan haar derde Beyoncé-concert toe. "Ik blijf sowieso fan. Als ze niet 100 procent is, wil ze niet optreden. Dat is juist het teken van een groot artiest. En ja hoor, volgens mij is ze zwanger."

KMA
Foto Wim Hendrix