Politie zoekt verder naar broertjes na "nieuwe informatie"

Print
Politie zoekt verder naar broertjes na "nieuwe informatie"

Politie zoekt verder naar broertjes na nieuwe informatie

De Nederlandse politie is zondag opnieuw aan het zoeken naar de vermiste broertjes Ruben en Julian. Dat gebeurt bij Geulle, vlak over de grens in Nederlands Limburg. Ze doet dat naar aanleiding van "nieuwe informatie". Welke informatie dat is, wilde een woordvoerder nog niet kwijt. Ook een politiehelikopter wordt ook ingezet. De zoektocht spitst zich toe op de omgeving van de Kleivelderweg.

Geulle ligt in de buurt van Beek. Daar is de vader nog gezien op camerabeelden van een tankstation die dateren van maandagavond 22.18 uur. Een klein halfuur later is ook zijn gsm in de omgeving van die plaats waargenomen.

De jongens (7 en 9) zijn sinds maandagavond vermist. Het lichaam van de vader werd dinsdag gevonden in recreatiegebied Het Doornse Gat, in de Nederlandse provincie Utrecht. Hij had zelfmoord gepleegd.

Een uitgebreide zoektocht naar de twee jongens in Het Doornse Gat, onder meer door speciaal opgeleide combat trackers van het Korps Mariniers, leverde eerder deze week niets op. Ook in het Bunderbos in Elsloo, in de buurt van Beek, werd gezocht. Ook dat leidde niet naar de kinderen. De afgelopen dagen waren ook veel vrijwilligers op meerdere plaatsen in het land op zoek naar de jongens. Ook dat was tot nog toe vruchteloos.