Wat wil jouw moeder echt voor moederdag?

Print
Wat wil jouw moeder echt voor moederdag?

Wat wil jouw moeder echt voor moederdag?

Vandaag is het weer moederdag en misschien ben jij een van de velen die nog steeds niet weten wat je voor je allerliefste mama moet kopen. Het Neutraal Syndicaat voor zelfstandigen (NSZ) geeft je alvast enkele tips.

"Dat mama's erg drukbezet zijn, blijkt uit de opmars van een bepaald cadeau dat moederdag dit jaar zal kleuren, namelijk 'me-time' via ontspannende verwenmomenten in een schoonheidssalon, een solarium of een kuuroord. Ook gevestigde waarden, zoals bloemen, reukwaren en kleding blijven het erg goed doen naar aanleiding van moederdag", aldus Christine Mattheeuws van NSZ.

Ook smartphones of tablets kan je weinig verkeerd doen. Elektrowinkels melden zelfs dat zij het zelfs beter doen dan de ietwat traditionelere moederdagcadeaus, zoals huishoudapparaten. "Anderzijds blijven ook de vaste klassiekers goed scoren. Bloemen, parfum en kledij blijven immers, de onbetwiste cadeautoppers." Ook juwelen en cultuurproducten vallen nog steeds in de smaak. Gemiddeld telt een Belg 42 euro neer voor het perfecte moederdagcadeau.

Archieffoto