Lommelaar aangehouden in drugsonderzoek

Print
Lommelaar aangehouden in drugsonderzoek

Lommelaar aangehouden in drugsonderzoek

Lommel - Na onderzoek door de Lokale Politie zone Balen-Dessel-Mol in samenwerking met de Federale Gerechtelijke Politie te Turnhout heeft de Lokale Politie Balen-Dessel-Mol negen verdachten gearresteerd in een drugonderzoek naar feiten in Mol en omgeving. Een 42-jarige man uit Mol wordt beschouwd als hoofdverdachte.

Er werden op 7 mei huiszoekingen verricht in Mol, Balen, Lommel en Meerhout en dit in samenwerking met de Lokale Politie van Lommel en Geel-Laakdal-Meerhout. Bovendien was er versterking van de hondensteun en van het interventiekorps van de federale politie.

Bij de huiszoekingen bij verscheidene verdachten werden kleine hoeveelheden drugs, attributen voor drughandel, cash geld, een stroomstootwapen en een zelfgemaakt steekwapen in beslag genomen. Tevens zijn er zes auto's en een motorfiets in beslag genomen.

Negen verdachten afkomstig uit Mol, Balen, Meerhout en Lommel, zijn gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Turnhout. Acht verdachten werden aangehouden en één verdachte werd vrijgelaten onder voorwaarden. De verdachten verschijnen aanstaande vrijdag voor de raadkamer, behalve één verdachte die aanstaande maandag voor de raadkamer zal verschijnen. Zij worden verdacht van drughandel in vereniging.

Het verdere onderzoek zal de structuren in de vereniging en de werkwijze verder uitdiepen.

Toon Verheijen
Archieffoto


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio