31.000 Genk-fans op weg naar Brussel

Print

31.000 Genk-fans op weg naar Brussel

In Brussel, vlak naast het Atomium, stroomt het volk toe in het KRC Genk-supportersdorp. Op het podium warmt sinds 14 uur een hele rits Limburgse dj’s het KRC-legioen opwarmen.

Lees ook: KRC Genk-gekte in en buiten Limburg: Bezorg ons uw foto

“Pal onder het Atomium staat er een podium waar een hele reeks Limburgse dj’s zal optreden”, zegt Patrick Claesen (49), alias Pat Krimson, die het feestprogramma in elkaar bokste.

Staan onder meer achter de knoppen: dj David Ilsen (meer dan tien jaar huis-dj van Racing Genk), dj Michiel van de Weert (KRC-supporter met progeria die als dj zijn droom werkelijkheid ziet worden), ambianceband Toeternietoe, 2Fabiola en Bettes (bekend als Bert van The Voice).Krimson-nummer

Ook Pat Krimson zelf zal er draaien: "Ik heb zelfs speciaal een nieuw nummer in elkaar gebokst waar gezangen van het Genk-publiek in verwerkt zijn”.

Hij zal vlak voor de aftrap van de bekerfinale - tussen 20.15 en 20.30 uur - in het Boudewijnstadion ook het Genkse publiek opwarmen. En bij winst van Genk zal Pat Krimson ook ‘s nachts op het Genkse Stadsplein nog achter de draaitafel kruipen.

Bekijk ook de reportage van TVL:

KoSn
Foto TVG