thumbnail: null
thumbnail: null

Ian Thomas (16): "Vier weken samen, maar vriendin is al 2 keer blijven slapen"

Ian Thomas is gelukkiger dan ooit. De man werd net 16, heeft sinds vier weken een vriendin en kan er ook mee thuiskomen bij moeder Brigitte. De jongedame mag na een maand zelfs al blijven slapen bij Ian.

mgeysmans

"Het heeft toch geen zin om dat te verbieden. Als jongeren per se iets willen, doen ze dat toch. Daar heeft op een kamer slapen niets mee te maken. Veel ouders zijn bang dat hun kinderen seks hebben, maar dat kunnen ze toch overal doen? Bovendien denk ik dat de jeugd tegenwoordig goed ingelicht is. Er zijn genoeg programma's over tienermoeders. Nou, dat wil je niet… Ik vertrouw Ian blindelings. Hij is slim genoeg", vertelt Brigitte in TvFamilie.

"Mama was op haar vijftiende ook samen met een gast van eenentwintig! Stel je voor, Ian Thomas als tienervader", voegt de zanger zelf toe.

"Thuis is alles bespreekbaar, behalve seks. Neen, want dat wil je als kind zeker niet met je moeder bespreken. Pubers willen niet met hun moeder over geslachtsgemeenschap praten, dat is awkward. Ik besprak dat eerlijk gezegd ook liever met mijn vriendinnen dan met mijn moeder. En op school leren ze ook genoeg denk ik", aldus Brigitte.

Photo News