Acht jaar cel voor verkrachting en foltering van tien vrouwen

Print
Acht jaar cel voor verkrachting en foltering van tien vrouwen

Acht jaar cel voor verkrachting en foltering van tien vrouwen

Hasselt - De Hasseltse correctionele rechtbank heeft donderdag de 40-jarige Carlo P. uit Aarschot 8 jaar effectieve celstraf opgelegd wegens de aanranding en verkrachting met foltering van tien vrouwen. De man is ook voor tien jaar zijn burgerrechten kwijt. Hij drogeerde zijn slachtoffers met slaappillen door medicatie in spaghetti te mengen. Terwijl de vrouwen sliepen, penetreerde hij hen met allerlei voorwerpen en trok foto's van de weerloze slachtoffers. De vrouwen die hij uitpikte, waren meestal emotioneel en psychisch niet standvastig.

De man kon op het proces zowat een uitleg geven voor alle elementen waarmee hij geconfronteerd werd. Inzake de aangetroffen medicatie bij hem thuis, vertelde hij dat hij zelf de pillen op doktersvoorschrift nam. Bovendien baatte hij een dierenambulance uit en sommige medicijnen gebruikte hij dan ook voor de dieren. Hij kreeg een slachtoffer zelfs zo ver haar eigen wagen te verkopen om te investeren in een voertuig voor zijn bedrijf.

De man maakte tussen februari 2009 en september 2012 slachtoffers in Lommel, Ham en Aarschot. Naast de aanranding en verkrachting met foltering is hij schuldig bevonden aan bezit van kinderporno.

De man drogeerde eerst zijn slachtoffers. Bij de huiszoekingen zijn allerlei mengsels gevonden, die niet in een apotheek verkocht worden. Op de foto's en het filmmateriaal stonden extreem seksuele handelingen.

Contracten

Over sommige slachtoffers beweerde de beklaagde dat hij toestemming zou hebben gehad voor zijn sm-spelletjes. Daarvoor had hij zogezegd contracten opgesteld. Hij weet zijn grensoverschrijdend gedrag aan zijn jeugd, waarin hij thuis geen liefde meekreeg en telkens in instellingen verbleef.

Drie slachtoffers, die zich burgerlijke partij stelden, kregen in totaal bijna 17.800 euro toegewezen. Voor een slachtoffer werd dat 1 euro provisioneel. De zaak kwam aan de oppervlakte nadat sommige slachtoffers elkaar tegenkwamen en zo te weten kwamen wat Carlo P. met hen gedaan had. Volgens het openbaar ministerie heeft de man een ongezonde seksuele appetijt en een zeer beperkt schuldinzicht.

MCe
Archieffoto


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio