Food

"Kan ik grijze garnalen op een originele manier verwerken in een hapje?"

Print

Kan ik grijze garnalen op een originele manier verwerken in een hapje?

"Ik ben een enorme fan van onze grijze garnalen en zou graag eens een origineel hapje ermee bereiden. Heb jij tips?"

Ik maak wel eens een lepelhapje met asperge, gerookte zalm en guacamole & garnalen.

Hier alvast het recept:

Guacamole:

Schil een rijpe avocado, haal de pit eruit, plet het vruchtvlees. Voeg sap & zeste van ½ limoen toe en breng dit op smaak met peper, zout en grof gehakte koriander.

Asperges:

Schil het onderste stukje van de mini groene asperges en kook deze beetgaar in gezouten water.

Afwerking:

Maak een klein hapje met gerookte zalm, een stukje asperge, enkele garnalen en een beetje guacamole. Werk eventueel nog af met een blaadje koriander.

Meer info: www.kriskookt.be

Heeft u zelf een culinaire vraag voor Kris? Stuur ze dan snel door naar info@she.be!

Niet te missen