Celebs

"An Lemmens is sociaal gestoord"

Print

An Lemmens is sociaal gestoord

Harde taal deze week in TvFamilie. Volgens het magazine zou An Lemmens een heel andere vrouw in het echt zijn dan dat de kijker op tv ziet. Sociaal gestoord is een omschrijving die zelfs valt.

Dat An Lemmens weinig tot geen interviews geeft, op uitzondering van enkele 'prestigebladen' na, is al langer bekend. Zelfs ter promotie van 'The Voice' was An volgens TvFamilie na de persconferentie niet bereikbaar voor interviews. "Ze kon niet snel genoeg weg zijn. Op de tijd dat ze gebleven is op haar eigen persconferentie kon je nog geen zachtgekookt eitje maken."

"Tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren is An er zelfs in geslaagd om te gaan lopen voor een cameraploeg van vtm, nota bene haar eigen werkgever. VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck wist niet wat hem overkwam. Voor hij het goed en wel besefte was An Lemmens al vijftien meter verder gerend. Toen An het podium afliep met haar awards in de hand, hield ze haar hand zelfs voor de lenzen van de fotografen. Geloof me, achter de schermen wordt geregeld gefluisterd dat An Lemmens sociaal gestoord is. Dat is een zware uitspraak, maar het zal niet ver van de realiteit zijn."

"Als de camera's draaien is ze supersympathiek en erg aanspreekbaar. Maar zodra het cameralampje is gedoofd, is An totaal het tegenovergestelde van wat je op televisie ziet. Dan verdwijnt ze als een konijn in haar hol", getuigt ook een voormalige 'The Voice'-kandidaat.

Lees ook:
An Lemmens: "Ik werd uitgemaakt voor dik zwijn en vet varken"
Stalker Véronique De Kock legt dagelijks roos voor haar deur
'Defrienden' kan ernstige gevolgen hebben
Peter Van de Veire is "sociaal afwezig"
Het nadeel van te veel likes

Photo News

Niet te missen