thumbnail: null
thumbnail: null

"Wendy Van Wanten en prins Laurent doken meteen samen in bed"

Wendy Van Wanten heeft wel degelijk een relatie gehad met prins Laurent. Dat beweert haar voormalige lijfwacht Marc Staelens in zijn boek. Ook haar ex-chauffeur bevestigt het verhaal.

jlenaerts

Jacky De Moor zegt in Dag Allemaal dat de zangeres de prins tegen het lijf liep op een modeshow in Parijs. Ze zouden die nacht ook samen het bed in zijn gedoken. "De prins nam Wendy in z'n wagen mee naar een restaurant. Daarna hebben wij haar thuis afgezet, maar daar is ze niet blijven slapen. Waar ze de nacht wél had doorgebracht, dat was duidelijk", klinkt het.

De zangeres lijkt zich alvast geen zorgen te maken. "Jacky en Marc waren meelopers. Vrienden van Danny die mee naar Wendy's optredens reden, voor de fun en de champagne. Veel werd er niet gezegd", laat haar manager Patrick Vandewattyne weten in het weekblad. Volgens hem zal het boek vooral "veel lucht" bevatten.

Lees ook: "Dit is de échte vader van Wendy Van Wanten haar zoon" "Gaf prins Laurent opdracht carjacking Wendy Van Wanten?" "Véronique De Kock opgelicht door ex van Wendy Van Wanten""Ex en zoon van Wendy Van Wanten gaan meermaals op de vuist"Wendy Van Wanten: "Die engerd met zijn handen op mij: vreselijk!"