Heidi Klum redt zoon van verdrinkingsdood

Het 39-jarige supermodel toonde zich dit weekend van haar meest heroïsche kant. Zoonlief Henry (7) speelde in de golven aan de Hawaïaanse kust, waar Klum even op vakantie was. Nadat Henry en twee oppassen ondergetrokken werden door de sterke stroming, nam Klum het heft in eigen handen en sprong het water in om haar zoon te redden.

sstoffels

Heidi Klum was er even tussenuit op het majestueuze eiland Oahu, een deel van de eilandengroep Hawaï. Samen met haar vriend annex bodyguard Martin Kirsten had ze haar kinderen meegenomen voor een ontspannende vakantie. De zevenjarige Henry ging kopje onder waarna de Duits-Amerikaanse Klum zonder verpinken het water in dook.

De dag erna gaf ze volgende verklaring: "We werden de oceaan ingetrokken door een grote golf. Ik was ,als moeder, uiteraard erg bang voor mijn kind en iedereen in het water. Uiteindelijk slaagden we er in om iedereen in veiligheid te brengen." De vorige dag postte het model nog onderstaande foto, met het onderschrift "vredig".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Foto AFP