Celebs

"Wat mensen over Josje zeggen interesseert me geen reet, ze moeten hun bek houden"

Print

Wat mensen over Josje zeggen interesseert me geen reet, ze moeten hun bek houden

Johnny de Mol is het nieuwe vriendje van Josje (K3). En volgens velen heeft de losbol en eeuwige vrouwenverslinder een negatieve invloed op de blonde zangeres. Zo pronkte Josje onlangs met een neuspiercing en een tattoo.

"Dat interesseert me geen reet. Josje moet lekker doen wat ze zelf wil. Ze werkt keihard voor K3, ze doet dat met het grootste plezier. Ze is dol op kinderen. Ik vind K3 en wat ze doet fantastisch. Maar wat ze in haar vrije tijd doet, moet ze zelf weten. Daarover moet de rest zijn bek houden. Want ze kennen Josje niet. Ach het hoort erbij dat mensen over je schrijven, helaas zijn dat ook lelijke dingen. Maar mijn opa zei altijd: Ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen. Zodra ze stoppen met over je te schrijven is er een probleem", aldus Johnny de Mol in Story.

"Josje is 27. Ik mag hopen dat ze een beetje voor zichzelf kan denken. Ik heb geen pistool tegen haar hoofd gedrukt om haar te verplichten een tatoeage te laten zetten. Kijk, ik lig er niet wakker van. Ik lees de bladen sowieso niet. Ik zag altijd aan mijn moeder dat het haar raakte als ze artikels over zichzelf las. Als je die dingen niet leest, weet je ook niet wat ze schrijven."

Bekijk het fotoalbum: Josje in 100 foto'sJosje

Photo News

Niet te missen