Peter Maes: "Ik mis respect tegenover Lokeren"

Print
Peter Maes: "Ik mis respect tegenover Lokeren"

Peter Maes: Ik mis respect tegenover Lokeren

Lokeren had heel lang uitzicht op een stunt in Zulte Waregem, maar slikte aan het eind van de wedstrijd toch nog een doelpunt. Toch vindt Peter Maes dat zijn team nog steeds onterecht als kneusje van play-off 1 wordt gezien.

“Respect. Ik mis het tegenover onze ploeg", zegt coach Maes. "Het gaat overal over de vijf groten in de play-off 1. Lokeren doet gewoon niet mee. Wij verdienen respect, we hebben ook onze fierheid”, zei een geprikkelde Peter maes na een verdiend punt aan de gaverbeek.

“Zij startten beter maar wij bleven rustig en scoorden. In de tweede helft kregen we kansen voor de 0-2, maar maakten het niet af.” Maes ging na afloop bij de scheidsrechter. “Het viel me op dat ze veel tijd nodig hadden om te overleggen of het strafschop was op Leye terwijl ze aan de overkant niet moesten praten over het handspel van D’Haene. De scheids zei dat het met zijn schouder was... We kwamen hier weer voor de drie punten. We willen met resultaten tonen dat we erbij horen in de play-off 1. We wilden 4 op 6 in de eerste twee matchen. nu moeten we dus winnen van Club Brugge.”

EDSO

Foto: Belga