Mode

"We willen een positieve plek op het net creëren"

Print

We willen een positieve plek op het net creëren

Ella & Louise is het werk van twee creatieve duizendpoten. Marijs werkt bij Diesel, Patricia is oprichtster van de webshop Lily and the Lady. Op hun blog vind je dan ook voornamelijk mode terug, al is er ook plaats voor andere creatieve uitlaatkleppen.

"We zijn Ella & Louise begonnen in 2011 als creatieve outlet. Op onze blog delen we dingen die ons inspireren en waarvan we hopen dat onze lezers ze ook interessant vinden. Dat wat ons inspireert focust zich vaak rond mode, de sector waar we allebei in werken. Maar we houden ons ook graag bezig met interieur, muziek, hotspots, reizen en beauty", vertellen de dames.

Met Ella & Louise willen Patricia en Marijs vooral een positieve plek op het net creëren. Een plek ook waar mensen zich goed kunnen voelen en inspiratie op kunnen doen. "We proberen gewoon ons ding te doen en ons niet te veel aan te trekken van wat 'moet'. Als we iets niet leuk vinden, komt het niet op de blog. We proberen ook veel aandacht te besteden aan het esthetische, zowel grafisch als in onze foto's. Het plaatje moet kloppen."

Meer info: http://www.ellaandlouise.com/

Niet te missen