Mode

"Mijn blog is een persoonlijk dagboek geworden"

Print

Mijn blog is een persoonlijk dagboek geworden

Nena omschrijft haar blog 'Turn it Inside Out' eerder als blog over haar persoonlijke stijl dan een modeplatform. "Het is een soort dagboek voor me, eentje waarin ik visueel mijn persoonlijke outfits, nieuwe aankopen, wenslijstjes en inspiratiefoto's kan vastleggen."

Nena is een blogster die niet dweept met nieuwe trends, enkel omdat anderen dat ook doen. "Ik draag enkel items waar ik me goed bij voel." Niet perse wat de modebijbel op dat moment voorschrijft dus. "Ik heb geen vaste kledingstijl, al zie ik mezelf wel vaker teruggrijpen naar sportievere outfits. Maar er zijn ook dagen dat ik helemaal opga in mijn girly mood en hoge hakken en rokjes draag. Ik hou teveel van variatie in mijn leven om me op één stijl vast te pinnen", geeft Nena toe.

Als er één terugkerend element is, is het wel het budgetvriendelijke aspect. "Ik ben momenteel nog een student en heb geen vast inkomen. Dure, bekende merken zal je me dus niet zien voorstellen."

Als ze tijd heeft, surft Nena graag naar online shops. "Ze hebben vaak veel meer keuze waardoor je sneller een unieke outfit kan creëren. Ik vind altijd wel iets leuks bij Zara, Asos en H&M."

Meer info: http://turn-it-insideout.blogspot.be/

Niet te missen