Mode

"We tonen wat de gewone mens op straat draagt"

Print

We tonen wat de gewone mens op straat draagt

Ghentstreetstyle.com is een ietsje andere blog. De makers, Karen en Bram, portretteren namelijk niet zichzelf maar wel trendy voorbijgangers in de straten van Gent, Antwerpen, Brussel, … . Een Belgische versie van de wereldberoemde The Sartorialist!

Ghentstreetstyle.com biedt een enorme bron aan inspiratiemogelijkheden. Doordat Bram en Karen de straten intrekken op zoek naar leuke outfits, kun je hun 'stijl' nooit echt vastpinnen. Voordeel is dat iedereen wel iets vindt dat perfect bij hem of haar past. Bovendien vind je op ghentstreetstyle.com wat er echt leeft bij de mensen. Geen voortdurende toevloed van Haute Couture dus, maar kledij die u en ik kunnen dragen. Fijn extraatje: bij iedere foto lees je ook iets meer over de persoon op de foto, zo krijg je meteen een beter beeld van de outfit en de denkwijze erachter.

Het concept achter Ghentstreetstyle vloeit voort uit een zo mogelijk nog mooier liefdesverhaal. "Op 30 april 2010 vierden Karen en ik onze vijfde relatieverjaardag. Als geschenk aan elkaar en ook een beetje aan onszelf hebben we onze passies laten samensmelten en de Ghentstreetstyle.com blog opgestart", vertelt Bram.

"Karen staat in voor de vrouwenmode en de PR van onze blog. Ik verzorg de mannenmode, fotografie en de website. We zijn vooral een inspiratieblog. Weet je niet wat aan te doen? Dan kan je via onze zoekpagina gemakkelijk inspiratie opdoen. Ben je gefascineerd door wat de gewone mens draagt op straat, dan kan je bij ons terecht. Er is voor ieder wat wils: man of vrouw, jong of oud. Wedden dat je onze blog leuk zal vinden", besluit Bram.

Leuk extraatje: op de site staat er ook een heuse battle, waarbij je kan kiezen tussen twee streetstylefoto's. Het bekijken waard!

Meer info: http://ghentstreetstyle.com/

Niet te missen