Mode

"Hopelijk kunnen mensen zich een beetje ontspannen op mijn blog"

Print

Hopelijk kunnen mensen zich een beetje ontspannen op mijn blog

Curls and bags werd op 29 april 2012 opgericht. De blog van Nathalie mag dus bijna één kaarsje uitblazen. "Ik wil mensen vooral laten ontspannen op mijn blog. Daarom dat ik het altijd luchtig en bondig probeer te houden."

Wie naar Curls and bags surft, krijgt een goedgekozen portie aan laatste fashion- en beautytrends over zich heen. Ideaal om even te relaxen, maar ook een bron van inspiratie. "Dat is ook meteen de reden waarom ik mijn personal style post. Het maakt mijn blog persoonlijk en zorgt er meteen voor dat het misschien wel inspirerend werkt voor anderen", vertelt Nathalie.

Nochtans stond Nathalie in het begin een beetje twijfelachtig tegenover een eigen blog. "Ik durfde het eerst niet goed, maar sinds ik de sprong gewaagd heb, heb ik nog geen minuut spijt gehad. Ik heb na een tijdje mijn zus Julie erover verteld, en ook zij was meteen gewonnen voor het idee. Nu schrijven we beiden voor de blog. Het leuke is dat Julie ettelijke jaren jonger is dan mij, waardoor twee totaal verschillende leefwerelden op één blog verzameld worden."

De twee zusjes schuimen ook heel wat evenementen af op zoek naar de leukste nieuwe trends. Al kiezen ze meestal wel voor vrouwelijke, trendy spullen die eveneens de nodige elegantie uitstralen. "Oversized kledij is niet aan mij besteed. Ik hou ervan om mijn figuur te accentueren op een klassevolle manier", besluit Nathalie.

Meer info: www.curlsandbags.com, http://www.facebook.com/curlsandbags

Niet te missen