Mode

She zet de leukste Belgische blogs in de kijker!

Print

She zet de leukste Belgische blogs in de kijker!

Bloggers worden alsmaar populairder en betekenisvoller in de modewereld. Dat beseffen we bij She.be maar al te goed. En je moet daarvoor echt niet naar buitenlandse sites surfen om enkele pareltjes te vinden. Wij selecteerden enkele van de topblogs uit België voor jullie. Deze sites dingen mee naar de titel van She Style Award. Maar daar hebben ze uw hulp voor nodig!

Van 2 tot en met 14 april stellen we dagelijks enkele topblogs uit België voor. En dat het mensen met een passie zijn bewijst hun achterliggende verhaal! Heeft u na het lezen van al dat modeschoons al meteen een voorkeur? Onthoud dan zeker uw favoriet, want vanaf 15 april is het aan u om de beste blog van België te kiezen. Op She.be kan u vanaf 15 april namelijk stemmen op uw favoriete blog. En dat doet u niet voor niets. Onder alle stemmers worden enkele kledingcheques ter waarde van 100 euro, aangeboden door Vente-Exclusive.com, weggeven.

Waarom nu net blogs? De populariteit van bloggers kende een enorme boost de laatste jaren. Modehuizen zijn verlekkerd om hen de beste plaatsjes op hun exclusieve shows te geven, nodigen hen uit voor interviews met de ontwerpers en zorgen er daardoor voor dat bloggers als eerste van de laatste nieuwtjes op de hoogte zijn. Bovendien toont onze selectie van blogs aan dat deze gepassioneerde schrijvers en fotografen bovendien niet commercieel denken, maar volledig vanuit hun liefde voor mode werken. Zonder daarbij hun eigen stijl te verwaarlozen. Het zijn ook deze bloggers die er dagelijks voor zorgen dat u kan wegdromen bij toffe items en u op sleeptouw nemen doorheen hun modieuze, trendy en toch kritische leefwereld. Het ontdekken waard!

Over Vente-Exclusive.com

Wie dol is op koopjes moet zeker Vente-Exclusive.com leren kennen. Het is de grootste aanbieder van online privéverkopen van mode-en lifestyleartikelen in de Benelux. Om er te kunnen shoppen moet je je wel even registreren. Dat is gratis en volledig vrijblijvend. Zodra je lid bent ontvang je uitnodigingen wanneer er nieuwe sales zijn. Elk van die verkopen duurt maar 3 tot 5 dagen, dus je moet soms wel snel zijn om de mooiste deals te scoren. Vente-Exclusive.com werkt samen met meer dan 500 verschillende modemerken, waaronder Desigual, Diesel, Seven FAM, Marlies Dekkers, Skunkfunk en Vero Moda om er maar enkele te noemen. Keuze genoeg dus. Om geen enkele aanbieding te missen kan je best ook de gratis app downloaden op je iPhone, iPad of Android smartphone. Zo kan je altijd en overal shoppen. Lekker handig.

Goed om te weten:

- Zodra je lid bent ontvang je per mail een uitnodiging wanneer een nieuwe sale begint. Je kan ook een herinnering ontvangen via je app.
- Elke verkoop start om 6 uur in de ochtend. Wie vroeg in de ochtend shopt heeft dus de ruimste keuze.
- Wanneer je een bestelling plaatst, duurt het ongeveer 14 dagen voor je de artikelen ontvangt. Dat komt omdat we zelf geen voorraad hebben, maar alle artikelen bij de merken of leveranciers er van liggen. Door op deze manier te werken kunnen we je wel kortingen tot 70% geven!
- Wat niet past of wat je niet leuk vindt, kan je altijd retourneren. Je krijgt dan meteen je geld terug.
- Klantentevredenheid is een obsessie voor het Vente-Exclusive.com team. Heb je een vraag? Dan kan je ons elke werkdag tussen 9h en 18h bereiken via chat of e-mail.


Meer info: www.vente-exclusive.com

Niet te missen