thumbnail: null
thumbnail: null

"Outfit van Sabine trekt op niks en VRT-omroepsters zijn irritant"

Televisiekijkend Vlaanderen mort. Het aantal klachten over schermgezichten van de openbare omroep is in één jaar tijd maar liefst verviervoudigd.

wverhaert

Volgens criticasters is de kleding van Frank Deboosere en Sabine Hagedoren niet altijd in verhouding met het weerseizoen. "Ook op straat krijg ik commentaar op mijn outfits", geeft Sabine toe in De Standaard. "Wat de ene stijlvol vindt, lijkt volgens de andere nergens naar."

"De stiliste die mijn kleren uitkiest weet intussen heel goed wat ik mooi vind. Voor mij is het vooral belangrijk dat iets goed past en dat het me flatteert. Het kan misschien wel zijn dat de kleuren soms te fris zijn voor de tijd van het jaar en dat mensen me liever in een zwarte rolkraagtrui zouden zien."

Onbeleefd

Ook de grappen en grollen van quizpresentator Ben Crabbé vallen niet bij iedereen in de smaak. "Wanneer Ben in 'Blokken' over de schreef gaat, krijgt hij van de VRT te horen dat hij met de gevoelens van de kijker rekening moet houden", luidt het in Story.

Sommige kijkers ervaren de houding van omroepsters als irritant, onbeleefd en niet hoffelijk. "Die klachten zijn vaak subjectief", zegt VRT-woordvoerder Stijn Ombelets. "Ze worden daarom meestal als ongegrond beschouwd. Zinvolle opmerkingen spelen we wél altijd door naar de persoon in kwestie."

VRT / Photo News
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer